Montessori Kid's Furniture: Kid's Autonomy presents its collection for Bosnian market

Montessori Dječiji Namještaj: Kid's Autonomy predstavlja svoju kolekciju za tržište BiH

Kako smo došli na ideju o proizvodnji Montessori namještaja?

Već osam godina, naše putovanje kroz drvnu industriju bilo je ispunjeno izradom kvalitetnog DIY namještaja I dijelova namještaja od drveta I pločastih materijala. Naš tim se sastoji uglavnom od mladih i kreativnih pojedinaca. Često smo razgovarali o svijetu dječijeg namještaja, uređenju dječijih soba i igračkama tokom naših pauza. Čak smo jedni drugima pomagali u izradi namještaja za dječije sobe, dječijih stolova ili stolica naprimjer. Iz tih razgovora se i rodila se ideja o proizvodnji  namještaja za djecu.

Ovaj blog post označava početak našeg uzbudljivog putovanja u svijet izrade namještaja koji ideje I kreacije crpi iz Montessori obrazovanja.

Posvetili smo značajno vrijeme obrazovanju o Montessori principima, filozofiji koja cijeni nezavisnost, istraživanje i praktično učenje za djecu. Kao rezultat ovog putovanja nije samo napredak u profesionalnom smislu, nego smo uspjeli napredovati i na ličnom planu. Fokus Montessori pedagogije na poticanju kreativnosti i razvoju djeteta savršeno se uklapa sa našom misijom.

Šta želimo ponuditi?

Naša vizija je pružiti roditeljima i starateljima Montessori  namještaj visoke kvalitete koji potiče nezavisnost i kreativnost djece. Vjerujemo da okolina igra ključnu ulogu u rastu djeteta, a naš namještaj je dizajniran kako bi stvorio prostor u kojem djeca mogu napredovati, istraživati i prirodno učiti.

Jedna od ključnih odlika našeg  namještaja je izuzetno visok kvalitet. Koristimo samo najkvalitetnije šperploče i drvo kako bismo osigurali sigurnost, trajnost i dugotrajnu vrijednost svakog komada namještaja. Svaki komad je pažljivo dizajniran kako bi potaknuo djecu da istražuju, uče i igraju se nezavisno, a sve u skladu s Montessori principima. Ponosimo se što pružamo namještaj koji ne samo da obogaćuje dječje sobe, nego također doprinosi njihovom  razvoju.

Dok ulazimo u ovu novu fazu, uzbuđeni smo što ćemo biti dio kreativnog putovanja vaše djece. Ostanite u toku sa našim blogom kako biste saznali više o našim proizvodima, novim lansiranjima i savjetima o stvaranju Montessori-inspirisanih prostora za vaše najmlađe.

Radujemo se što ćemo ovu avanturu podijeliti s vama!

Posjetite našu web stranicu kako biste istražili našu ponudu Montessori-inspirisanog dječjeg namještaja i pratite nas na društvenim mrežama kako biste ostali informirani o našim najnovijim vijestima i promocijama.

Zajedno stvarajmo poticajna okruženja za našu djecu!

Povratak na blog